Bij Vliegengordijnbestellen.nl streven we niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar snelheid in service. We begrijpen dat je niet kunt wachten om je vliegengordijn te ontvangen en van een insectenvrije omgeving te genieten. Daarom willen we je graag op de hoogte brengen van onze levertijd.

Snelle Bezorging, Gegarandeerd Genieten:

Bestellingen die voor 15:00 uur worden geplaatst, proberen we dezelfde dag nog te verzenden. In de meeste gevallen wordt het pakket de volgende dag al aangeboden maar het kan voorkomen dat het nog een extra dagje nodig heeft. De levertijden voor Belgie en Duitsland zijn 2-3 werkdagen.

Transparantie in Track & Trace:

Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, sturen we je een bevestiging met een Track & Trace-code. Hiermee kun je eenvoudig de voortgang van je levering volgen en anticiperen op het moment van ontvangst.

Bij Vliegengordijnbestellen.nl geloven we dat de beste ervaring begint bij een vlotte levering. We waarderen je vertrouwen in ons, en we doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Bedankt voor het kiezen van Vliegengordijnbestellen.nl!