Bij Vliegengordijnbestellen.nl streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan uw verwachtingen en behoeften. Daarom bieden wij op al onze vliegengordijnen een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Deze garantie dekt eventuele fabricagefouten en zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt genieten van een vliegvrije omgeving. Het is echter belangrijk om te vermelden dat de garantie uitsluitend van toepassing is bij normaal gebruik van het vliegengordijn.

Houd er rekening mee dat de garantie vervalt in de volgende gevallen:

  1. Knippen in het gordijn: Wij raden ten zeerste af om het vliegengordijn op maat te knippen. Dit kan de integriteit van het product aantasten en de garantie ongeldig maken. Dit geldt echter niet voor (kunststof) kralenvliegengordijnen. Deze kunt u gerust inkorten

  2. Blootstelling aan nicotineaanslag: Het vliegengordijn is ontworpen om insecten buiten te houden, niet om nicotineaanslag te weerstaan. Schade veroorzaakt door nicotineaanslag valt niet onder de garantie.

  3. Slecht onderhoud: Om de levensduur van uw vliegengordijn te verlengen, raden we regelmatig onderhoud aan. Een vochtige doek en neutraal wasmiddel is voldoende. Schade als gevolg van onvoldoende onderhoud valt niet onder de garantie.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vliegengordijnbestellen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.
Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."
Wij staan altijd klaar om eventuele klachten te behandelen en samen met u naar een passende oplossing te zoeken. Neem gerust contact met ons op via info@vliegengordijnbestellen.nl voor assistentie bij garantieclaims of andere zorgen.

Dank u voor uw vertrouwen in Vliegengordijnbestellen.nl!